fredag 30. januar 2009

Landkjøkken


Vi har i lang lang tid vurdert å bytte kjøkken. Det kjøkkenet vi har i dag er både slitt og upraktisk.Jeg har selvfølgelig gjort det jeg kan for å få det til å minne om ett gammelt landkjøkken. Både når det gjelder benkeplate, knotter og sjablonger. Men det blir alikevel for mye Norema, og for lite landkjøkken:(( Det er utrolig mange ting man skal tenke på i forkant. Jeg vil ha ett funksjonelt moderne kjøkken , men det må se gammelt ut. Jeg har lett overalt. Kikket på nettet og besøkt div kjøkkenleverandører. Men jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Ikea har mange flotte løsninger, men de er så langt unna. Har forsøkt hjemmeplanleggeren deres, men får ikke helt dreisen på det. Er det noen som vet om noen lokale snekkere i Bodø området som kan ta på seg ett kjøkken oppdrag. Ser for meg ett plassbygget kjøkken i gammel svensk stil. Samtidig vil jeg kombinere innredningen med løststående skap og hyller som jeg har fra før. Håper noen har ett tips. Da vil jeg bli veldig glad!!!


Ønsker alle en riktig god fredagskveld:))

10 kommentarer:

Josefine sa...

Hei på deg:)

Så flotte bilder du viser..skikkelig drømmekjøkken!

Takk for koselig besøk hos meg, ønsker deg en flott helg, klem fra Josefine

Mette sa...

Hei!

Sitter også og planlegger kjøkken for tiden. Vi skal jo leve med det i noen år, så det må bli perfekt!
Vil ha en klassisk stil, med landlige trekk - liker veldig godt Kvänum, Lidhults og Tibrokök.

Har tegnet litt på IKEA-planleggeren, og den er ikke helt ideell...:| - men får et intrykk ihvertfall!

Kan dessverre ikke hjelpe deg med snekkerverksted, har du prøvd å søke på nettet (Google)?

Fine kjøkken du viser!

Fru Langtind sa...

Sikkert ikke noe lett å finne det kjøkkenet man har i hodet. Var iallefall mye flott inspirasjon her! Skulle ønske jeg kunne hjelpe deg, men bor dessverre på en litt annen kant av landet...Håper du finner en som kan hjelpe deg å bygge drømmekjøkkenet!
Klem

My home is my Castle - by Kari sa...

Nydelige kjøkken du viser...
Ja, du vise alltid så fine bilder du ;)
Jeg kan heller ikke hjelpe deg, vet bare om noen her sør;)

Så spennende å skulle planlegge nytt kjøkken.. Er sikker på at det blir skikkelig flott og lekkert... Et typisk Kari-kjøkken hehe..

Klem,Kari

MonaLisa sa...

Hei på deg. Nydelige bilder du viser!!vedr kjk.produsent i Bodø kan jeg nok ikke hjelpe deg - men jeg vet at hvis du søker på svenske sider, og legger inn forespørsel på noen av de så kan det faktsik lønne seg! mange sender, andre kommer å bygger det hjemme. Kjenner ett par jenter som har fått svenske kjk produsenter hjem - og det er til å dø for :) En positiv ting ved finanskrisa er at selger er over gjennomsnittet på tilbudssia :) Klem

Maria sa...

Hei Victoria. Nydelige bilder du har lagt ut.Bare å drømme seg bort. Jeg hadde gått for Ikea-løsningen likevel. Vi har nettopp byttet kjøkken, tegnet det med Ikea-planleggeren, og er kjempefornøyd. Bruk litt på å sette deg inn i den. Det var ikke så vanskelig som det virket i førsten, og du kan hele tiden legge til og ta bort, og se det hele i 3D. Håper du finner noe du blir fornøyd med. Lykke til.
Klem Maria fra Idekroken

Camilla H. sa...

fantastisk flott blogg og et utrolig koselig hjem du har!!! Elsker stilen din! blei veldig inspirert til å noen maleprosjekter nå! lurer litt på hvordan du ordnet med betaling hos Green Gate? De tar kun Dan Kort!?

Hilsen Camilla H.

Kari Ann sa...

Takker for flotte innspill ang, kjøkken floken min:)Jeg setter veldig stor pris på at dere tar dere tid til å skrive en kommentar til meg:)) Svar til Camilla H: Alle Green Gate produktene mine er kjøpt i div. interiør foretninger. Noen her i Bodø, og noe på østlandet hvor jeg har svigerfamilien min.
Klem Kari A

Vestlykkjas kosekrok sa...

åh det var mange fine kjøkkenbilder... ønsker meg også kjøkken.. halve vårt er fra 1956 og resten er sånn standard ikea ting... :-) ha en fin uke! Hilsen Bente :-)

Lima sa...

For noen lekre kjøkken ja..
Har desverre ingen tips å gi ut, men vet at veldig mange har blitt veldig fornøyd med Ikea ihvertfall...

Men er sikker på at du kunne fått ett gammelt muggent brød til å virke kjempe lekkert, så det blir nok bra uansett hva du/dere velger :D

stemningsbilde fra stuen

stemningsbilde fra stuen
2010

slik så det ut i huset vårt ut da jeg begynte å blogge i 2008

slik så det ut i huset vårt ut da jeg begynte å blogge i 2008
Den gang var det shabby chic stilen som dominerte bloggene

MINE BILDER:

MINE BILDER:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin